Livrarea comenzii Livrare gratuită
Filtru


Acum online
Utilizatori: 0
Vizitatori: 15

                                                                            Rapid ! Sigur ! Comod ! 

Acum e și mai ușor să faci cumpărături online deoarece compania noastră vă livrează produsul dorit direct la domiciliu sau sediul dumneavoastră, rapid și sigur ! 


Condiții de livrare :

1. Livrarea produselor cu o valoare totală mai mare sau egală cu 300 mdl, în Chișinău, la adresa indicată de dumneavoastră, este GRATUITĂ !

2. Livrarea  produselor cu o valoare totală mai mică de 300 mdl costă 50 mdl

3. Livrarea produselor pe tot teritoriul Republicii Moldova  este contra cost și se calculează în dependență de distanța până la punctul de livrare.

4. Livrarea se face în termen de 72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii de către operatorul Carolina SRL. „Carolina” SRL îşi rezervă dreptul de a decala termenele de livrare, în situaţia în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii. Oferta produselor afişate este valabilă în limita stocului disponibil. În această situaţie clienţii vor fi informaţi şi consultaţi cu privire la menţinerea sau anularea comenzii.

5. Livrarea produselor se face de Luni pană Vineri , cu excepţia zilelor de sărbătoare legală, între orele 10.00-18.00, potrivit intervalului de timp în care Dumneavoastră aţi optat prin completarea formularului de comandă.

6. Pentru a evita returul comenzii, vă rugăm indicaţi toate datele referitoare la adresa unde doriţi să primiţi comanda. Daca adresa Dvs. este alta decât cea la care doriţi livrarea produselor vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul lansării comenzii.

7. La livrare, produsele vor fi însoţite de următoarele documente:

*factura fiscala în original;

*bon de plată, în cazul în care plata se face în numerar.

! Lipsa unei înştiinţări din partea noastră şi expirarea termenului de livrare, vă dă dreptul să refuzaţi oricînd preluarea produselor. În cazul în care nu sunteţi găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată, după ce va restabili contactul cu Dumneavoastră pentru stabilirea unei noi date de livrare. În cazul în care, nici a doua oara nu aţi fost găsit la dresa menţionată, în intervalul stabilit de comun acord cu curierul nostru, comanda Dvs. va fi anulată şi produsul returnat la sediu !


                                                TERMENI DE RETURNARE / SCHIMB

 

 

Returnarea mijloacelor bănești sau schimbului de produse se efectuiază strict în baza legii privind protecția consumatorilor Nr. 105 din  13.03.2003 si Hotararii de Guvern Nr. 1465 din 08.12.2003

 

 

Magazinul ”Vesela.md” ofera 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul sau schimbul produselor. În momentul returnarii produselor sau solicitarii restituirii mijloacelor bănesti produselele trebuie sa fie:

 

 

- nefolosite;

 

 

- în ambalajul original;

 

- cu etichetele intacte și împreună cu bonul de casa;

 

- factura.

 

 

Toate cheltuieliele aferente organizarii returului de produse sunt suportate integral de către client și se efectuiază nemijlocit în magazinul Vesela.md. În dependență de modalitatea de plată ce a fost aplicată în momentul procurării produselor, restituirea mijloacelor bănești se va efectua exact prin aceiași modalitate, cash sau transfer card/bancar. Restituirea mijloacelor bănești sau înlocuirea produselor se va efectua în momentul depunerii cererii și prezentării bonului de plată cu produsul(le) ce sunt conforme cerințelor enumerate mai sus, sau în decurs de pînă la 7 zile lucrătoare dacă suma solicitată nu este disponibilă în casierie la moment. 

 

 

Conform Hotărârii de Guvern Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie, mai jos este expusă lista produselor ce nu pot fi supuse schimbului sau returnării:

 

 

Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar: 

 

1. Articole de bijuterie (articole din metale preţioase, pietre scumpe, din metale preţioase şi montate cu pietre semipreţioase şi sintetice, pietre preţioase şlefuite). 

 

2. Confecţiişi articole din tricot (articole de lenjerie de corp, lenjerie de pat, articole de ciorăpărie). 

 

3. Articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice şi alte articole destinate pentru îngrijirea corpului). 

 

4. Articole de parfumerie şi cosmetică. 

 

5. Mărfuri textile (ţesături din bumbac şi tip bumbac, in şi tip in, lînă şi tip lînă, mătase şi tip mătase, panglici, bandă de bordură etc.). 

 

6. Cabluri(conducte electrice, cabluri, şnururi). 

 

7. Materiale de construcţie şi de finisare, alte mărfuri comercializate la metraj (linoleum, peliculă, mochetă etc.). 

 

8. Produse şi materiale din mase polimerice ce au contact cu produsele alimentare, inclusiv cele jetabile (veselă şi accesorii pentru servitul mesei şi bucătărie, ambalaje, articole pentru păstrarea şi transportarea alimentelor (canistre, bidoane, butelii, butoaie). 

 

9. Produse chimice de uz casnic, pesticide şi preparate agrochimice. 

 

10. Mobilă de menire socială (garnituri şi seturi). 

 

11. Autoturisme şi articole moto-velo, remorcişi agregate, mijloace mobile pentru mica mecanizare a lucrărilor agricole, nave pentru plimbărişi alte mijloace de transport naval de menire socială. 

 

12. Mărfuri tehnice complexe de uz casnic pentru care sînt stabilite termene de garanţie (aparate electrocasnice, aparate radioelectronice, aparate de calcul şi multiplicare, articole foto-chino, aparate de telefon (fixe şi mobile) şi de faximil, instrumente muzicale electrice, echipamente şi utilaje ce funcţionează cu gaze şi dispozitivele acestora). 

 

13. Articole pentru profilaxia şi tratamentul unor boli în condiţii de domiciliu (articole pentru ocrotirea sănătăţii publice şi igienă din metal, cauciuc, textile şi alte materiale, instrumente, dispozitive şi aparate medicale, remedii pentru igiena cavităţii bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor, preparate farmaceutice). 

 

14. Jucării. 

 

 

Pentru informație suplimentară vă rugăm sa apelați la numărul de telefon 068270008 sau să ne scrieți pe adresa de e-mail: vesela.online@yandex.com.