Livrarea comenzii Livrare gratuită
Collection
Filtru


Collection Collection Collection Collection
Acum online
Utilizatori: 0
Vizitatori: 85

Bine aţi veni la Shop Online VESELA.MD

Vă invităm într-o lume adorabilă şi plină de inspiraţie, unde vă aşteaptă o gamă largă de articole din porţelan, sticlă, cristal şi metal, care vă vor ajuta să creaţi confortul în bucătaria şi sufrageria dumneavoastră şi să completaţi designul casei cu obiecte exclusive şi originale. Combinaţia nemaipomenită dintre preţ şi calitate a articolelor propuse, precum şi asortimentul larg, vă va surprinde plăcut şi vă va determina să reveniţi la noi iar si iar…

Shop Online VESELA.MD– – propune o gamă largă de produse, livrate direct de la producătorii celor mai renumite mărci de porţelan, cristal, sticlă, vase si forme pentru bucătărie cum ar fi: Arzberg, Rosenthal, Narumi, Noritake, Thun, Bohemia, Tognana, IPM, Rogaşka, EDG, Abikha, Eika, F&D, Pasabahce IVV, Kaiser, PIntinox,WOLL.

Aveţi oportunitate unică să alegeţi un set de masă sau de ceai, veselă din cristal, sau alte obiecte de decor care vor fi pe placul Dumneavoastră şi se vor combina perfect cu interiorul si stilul de viata.

Articolele din porţelan expuse combină în sine, un gust impecabil, calitate înaltă şi design modern bazat pe forme clasice. Strălucirea luxuriantă a cristalului va cuceri inima oricui şi va aduce o notă de rafinament şi eleganţă în casa fiecăruia.

Dacă aţi ales un set de cafea sau de ceai, pocale din cristal şi veselă din porţelan, atunci, puteţi considera că, în mare măsură masa Dumneavoastră este complet aranjată. Dar persoanele cu gusturi rafinate şi care tind mereu spre perfecţiune nu se vor opri aici...

În Shop Online VESELA.MD  aveţi posibilitatea să alegeţi veselă ideală pentru bucătaria Dumneavoastră aşa cum sunt formele de vase termorezistente “Borcam” de la „Pasabahce”(Turcia), forme pentru copt” Kaiser”(Germania), obiecte de decor, chiar şi lumînări Eika (Germania) de diferite forme şi mărimi.

După cum observaţi, în magazin a fost luat totul in consideraţie. Şi chiar dacă aţi vizitat  Shop Online VESELA.MD  nu cu scopul de a cumpăra veselă pentru necesităţile zilnice sau zestre, dar pur şi simplu doriţi să bucurati pe cineva cu un cadou rafinat şi util, atunci aţi ajuns la locul potrivit.

Noi vindem veselă! Facem asta cu plăcere! Şi cu profesionalism !

Pe paginile următoare veţi găsi o gamă largă de veselă şi accesorii a celor mai renumite mărci.

Intraţi şi alegeţi!