Livrarea comenzii Livrare gratuită
Collection
Filtru


Collection Collection Collection Collection
Acum online
Utilizatori: 0
Vizitatori: 21

Solutia rezonabila de a oferi celor dragi CADOUL potrivit.

Evenimentul este în apropiere şi nu a-ţi cumpărat nici un cadou? Şi cu atît mai mult nici nu sunteţi încrezuţi în ceia ce să dăruiţi! În acest moment Vă vine în ajutor Gift Cardul de la Centrul de Veselă „Perla”.

Avantajele Gift Card:
1) Gift Card este uşor şi simplu de a cumpăra (plătind doar costul de valoare nominală);
2) Gift Cardurile sunt de diverse valori nominale (300, 500, 1.000, 2.000, 3.000, 5.000 şi 10.000 lei);
5) Gift Card - un cadou unical. Proprietarul Cardului îsi poatet alege un cadou pe gustul şi preferinţele sale;
6) Gift Card - este un cadou universal. Îl puteţi face cadou unui prieten, cunoştinţe, coleg, iubite, tinerilor căsătoriţi, soţului, soţiei, fiicei, fiului, mamei, bunicei, vecinei, şi toţi vor fi mulţumiţi la primirea cestui cadou;
7) Gift Card - o varietate de daruri într-un singur cadou. Posesorul de card poate obţine cadouri pe parcursul anului de la data activării până la finisarea banilor din cont. Adică utilizarea banilor pentru a achiziţiona poate fi treptată, ceea ce este îndeosebi de convenabil atunci când cardul este făcut cadou la evenimentele: casă nouă sau nuntă.

8) Gift Card – este o modalitate de economie de timp.  Acum nu mai este nevoie să mergeti în zeci de magazine, pentru a alege cadoul ideal. Gift Cardul este cadoul ideal.

9) Gift Card –este o economie de ... nervi. Nu mai este posibil de a greşi cu alegerea cadoului şi  de a dărui ceva nepotrivit sau inutil. Deoarece cadoul este ales de însăşi persoana respectivă, şi  numai el ştie exact de ce are nevoie.

10) Gift Card - un cadou de o nouă generaţie. Dăruiţi nu un obiect, dar BUCURIE, nu un cadou, ci posibilitatea de ALEGERE, nu cartelă, ci SATISFACŢIE.

Cum se face comanda!

Pentru a face comanda de GIFT CARD  este suficient sa ne contactati la urmatoarele numere de telefoane (+373 22) 227799, 068270005.

Plata se face curierului in numerar la primirea Cardului. Valoarea nominala a ecsteia este confirmata prin cecul de casa, eliberat de catre curier la achitare.

Livrarea se face GRATUIT în Chişinău la sediul / domiciliul / adresa indicată de Dumneavoastră ,  în termen de 72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii de către operatorul www.vesela.md . Livrarea produselor se face de luni pana vineri, cu excepţia zilelor de sărbătoare legală, între orele 09.00-18.00.

Gift cardul primit poate fi utilizat imediat dupa achitarea comenzii.

Gift cardul nu este  un card personalizat, astfel orice persoana la prezentare poate sa procure bunuri in Centrul de Vesela “Perla”  sau online www.vesela.md .

Termenul de valabilitate este limitat si constituie un an de la procurarea Cardului.

În cazul în care prețul de achiziție a bunurilor depășește nominalul cardului diferența dintre valoarea bunurilor și costurile nominale a cardului poate fi achitata în numerar,  prin transfer bancar sau prin alte Gift carduri eliberate de Centrul de vesela “Perla” sau www.vesela.md .

*Detinatorilor cartelelor de discount - La procurarea Gift-cardurilor se aplica reducerea respectiva.