Доставка заказа Бесплатная доставка
Фильтр


Сейчас на сайте
Пользователей: 0
Посетителей: 35
Чашки для десерта «Канада» Для вкусных презентаций! Чашки для десерта «Канада» Для вкусных презентаций! Графины ” Bacchus”
Насладитесь прохладительными напитками со стилем !
Графины ” Bacchus” 
 Насладитесь прохладительными напитками со стилем !
”Timeless” Бесконечное изящество ”Timeless” Бесконечное изящество ACUM LA SUPER PRET Incepe sarbatoarea cu noi !!! ACUM LA SUPER PRET Incepe sarbatoarea cu noi !!! Stefanplast-soluții de inovatoare și funcționale atenție la detalii și forme! Stefanplast-soluții de inovatoare și funcționale atenție la detalii și forme! Veselă din sticlă si puțină fantezie Sărbătoarea e pe loc !! Veselă din sticlă si puțină fantezie Sărbătoarea e pe loc !! Descoperă canuțele cu o forma unica NOUTATE cu doar 2️⃣5️⃣9️⃣ lei Descoperă canuțele cu o forma unica NOUTATE cu doar 2️⃣5️⃣9️⃣  lei Salata de vara pentru a te bucura de prospetime si sanatate! Salata de vara  pentru a te bucura de prospetime si sanatate! Aranjamente florale fabuloase inspirate si creaza !!! Aranjamente florale fabuloase inspirate si creaza !!! RAK PORCELAIN Portelanul profesionist , care a cucerit lumea mondena ! RAK PORCELAIN Portelanul profesionist , care a cucerit lumea mondena ! Veselă din sticlă marca "PASABAHCE" Stil si calitate la cel mai rezonabil preț. Veselă din sticlă marca "PASABAHCE" Stil si calitate la cel mai rezonabil preț. Etalează-ți măiestria , colorează-ți vara!!! Gama variata la VESELA.MD Etalează-ți măiestria , colorează-ți vara!!! Gama variata la VESELA.MD Produse exclusiviste din masă plastică pentru casă și gradină. ”STEFANPLAST” - Italia Produse exclusiviste din masă plastică pentru casă și gradină. ”STEFANPLAST” - Italia Cea mai vanduta serie "Bistro" La cel mai bun preț !!! Cea mai vanduta serie "Bistro" La cel mai bun preț !!! Halbe de bere pentru o vară toridă! Veselä profesională și de uz casnic. Halbe de bere pentru o vară toridă! Veselä profesională și de uz casnic. Top set perie de pasabahce un accesoriu de bucătărie. Top set perie de pasabahce un accesoriu de bucătărie. LIDER în segmentul HORECA este prezent acum și în Moldova LIDER în segmentul HORECA este prezent acum și în Moldova MOBILIER ŞI DECOR PENTRU GRĂDINA ŞI TERASA EXCLUSIV, RAFINAT, AVANTAJOS! MOBILIER ŞI DECOR PENTRU GRĂDINA ŞI TERASA   EXCLUSIV, RAFINAT, AVANTAJOS! Veselă din sticlă marca "PASABAHCE" - Stil și calitate la cel mai rezonabil preț. Veselă din sticlă marca "PASABAHCE" - Stil și calitate la cel mai rezonabil preț. Vesela termorezistenta,este soluția perfecta de preparare
a bucatelor la cuptor !
✔SANATOS ✔PRACTIC ✔REZISTENT
Vesela termorezistenta,este soluția perfecta de preparare 
a bucatelor la cuptor ! ✔SANATOS ✔PRACTIC ✔REZISTENT
PASABAHCE - Elementul indispensabil al Verii fierbinți. seria TIMELESS - cheia unui picnic fastuos !!! PASABAHCE - Elementul indispensabil al Verii fierbinți. seria TIMELESS - cheia unui picnic fastuos !!! PASABAHCE - Izvorul nesecat al ingeoniozității! Veselă profesională și de uz casnic. PASABAHCE - Izvorul nesecat al ingeoniozității!  Veselă profesională și de uz casnic. Frumoasa AURORA Speciala . Deosebita . Memorabila Frumoasa AURORA Speciala . Deosebita . Memorabila Iata cum poti confectiona decoratiuni pentru gradina din borcane Iata cum poti confectiona decoratiuni pentru gradina din borcane Mobiler stil rustic cu design unic din materiale naturale Pasiunea,creativitatea si filosofia unui stil de viață exclusivist. Mobiler stil rustic cu design unic din materiale naturale Pasiunea,creativitatea si filosofia unui stil de viață exclusivist. Temperaturile cresc, iar o bautura racoritoare poate fi alegerea potrivita dupa o zi istovitoare. Temperaturile cresc, iar o bautura racoritoare poate fi alegerea potrivita dupa o zi istovitoare. Vinurile roşii au arome puternice şi au nevoie de aer pentru ca acestea să fie potenţate şi să se împrăştie pentru a le savura şi mirosul. Vinurile roşii au arome puternice şi au nevoie de aer  pentru ca acestea să fie potenţate şi să se împrăştie pentru a le savura şi mirosul. Recipiente totul in ordine si usor de gasit ! Recipiente totul in ordine si usor de gasit ! Creaza un nou concept de decorare folosind o abordare inovatoare şi moderna cu seria Gastro Boutique ! Creaza un nou concept de decorare  folosind o abordare inovatoare şi moderna cu seria Gastro Boutique ! Produse noi Calitate, eleganţă, funcţionalitate la preturi atractive!!! Produse noi   Calitate, eleganţă, funcţionalitate la preturi atractive!!!

Новые поступления »

"Gondola" Salatiera 17 cm, 1 buc. 1/12> 120 "Gondola" Salatiera 17 cm, 1 buc. 1/12
Код товара: 10521
Код поставщика: 1051013
1 buc 39 лей
от 12 buc 33 лей
от 36 buc 29 лей
Добавить
"Aurora" Platou oval 25*19 cm, 1 buc. 1/6> 140 "Aurora" Platou oval 25*19 cm, 1 buc. 1/6
Код товара: 10547
Код поставщика: 1079429
1 buc 55 лей
от 6 buc 45 лей
от 18 buc 39 лей
Добавить
"Diamond" Bomboniera, 1 buc. 1/10> 50 "Diamond" Bomboniera, 1 buc. 1/10
Код товара: 96571
Код поставщика: 1093149
1 buc 59 лей
от 10 buc 49 лей
от 30 buc 43 лей
Добавить
"Homemade" Sticlă pentru ulei> 70 "Homemade" Sticlă pentru ulei
Код товара: 80230
Код поставщика: 1073137
1 buc 69 лей
от 12 buc 59 лей
от 36 buc 49 лей
Добавить
"Linden" Set salatiere 1+6 pcs, 1/4> 50 "Linden" Set salatiere 1+6 pcs, 1/4
Код товара: 96550
Код поставщика: 1092251
1 buc 199 лей
от 4 buc 170 лей
от 12 buc 145 лей
Добавить
Спец-условия Продажа оптом Продажа оптом Спец-условияTac.md                   Perla Shop