Livrarea comenzii Livrare gratuită
Filtru


Acum online
Utilizatori: 0
Vizitatori: 12
← inapoi

Fursecuri fragede in forma de iepurasi




Descopera,  cum se prepara aceste dulciuri delicioase!

- 850 gr de faina;

- 300 gr de zahar;

- 2 oua;

- 160 gr de margarina;

- o jumatate de lingurita de sare;

- 2 lingurite de praf de copt;

- 2 linguri si jumatate de coaja de portocala rasa;

- 1 lingura de suc de portocale;

- o mana de bomboane cu scortisoara sau de dropsuri de ciocolata.

Modalitatea de preparare a acestui desert este urmatoarea:

Preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius, dupa care amesteca intr-un bol margarina cu zaharul, folosind un mixer pentru omogenizare. Peste acest mix adauga apoi ouale si continua sa amesteci. Dupa aceea vine randul fainii, al prafului de copt, al sarii, al cojii si al sucului de portocala. Odata ce ai obtinut aluatul, intinde-l pe o suprafata pe care ai presarat in prealabil putina faina, astfel incat sa nu se lipeasca. Folosind un sucitor, intinde coca pana cand obtii o foaie groasa de o jumatate de centimetru si apoi decupeaza din aceasta fursecuri in forma de iepurasi. Pune prajiturelele intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, realizeaza ochii iepurasilor folosind bomboanele si lasa totul la cuptor timp de aproximativ 10 minute sau pana cand vezi ca aluatul este gata.




← inapoi